Tuesday, August 10, 2010

SALAM RAMADHAN TO ALL MUSLIMIN N MUSLIMAT~

video

* IBU SERONOK DAPAT BERPUASA KALI KE - 2 DGN EKA WALAUPUN EKA X PANDAI NAK PUASA LAGI...
*SAHUR PAGI NAK MAKAN APA YER...HMMM...MASAK SPECIAL SKET LAH...

Saturday, August 7, 2010

Friday, August 6, 2010

Ibu N Eka Demam..Abah sudah sembuh dari demam

Hari ni dah 2 hari Eka n ibu demam...berjangkit kat abah lah ni..hehe..last yg Eka demam..makan ubat punyelah senang...macam makan gula2 jer..semalam ngan hari ni nak kasi makan ubat macam nak bersilat pun ada..huhu..pernah sebelum ni masa eka susah makan ubat..nangis2..atok eka pun cakap..sama lah macam ibu nye..kecik2 susah bebeno makan ubat..huhu..baru nak cakap tgk ibu kecik2 dulu makan ubat senang..upe2nye tidak..:D

Memang sentiasa monitor suhu eka..mandikan selalu..tidur pun bukak air-cond..cam nasihat dr. lah..kalau ada air-cond pasang lah..leh membantu mengurangkan suhu nye...time demam eka terlebih manja sket..sket2 suruh cium tangan dia..konon2 sakit lah terlanggar bantal..hehe..comel jer eka ni..sayang dia..
tapi dalam demam2 sempat jugak eka main game ngan ibu..Eka buat action apa2..ibu imitate...macam2 gaya nye lah dia buat so that kite repeat after her...kejap2 tepuk tangan..lepas tu gosok2 kedua2 tapak tangan..lepas tu masukkan jari kat mulut..lepas tu...pegang rambut..lepas tu..angkat kaki..yg paling best korek idung...isyk2..anak ibu ni...kite pegang dahi dia nak cek panas nye..dia pun sibuk cek dahi kite..hehe...

dah makan ubat ni..insyaAllah..doa2 kami cepat2 sembuh dr demam ni..ibu pun x larat dgn demam nye..selesema nya..eka apatah lagi..cian dia...
pic kenangan semasa eka baru2 nak belajar duduk..mokcu nye dudukkan dia..bulat mata..geram ibu tau..muaaaahhhhhhsss~
moment eka & ibu...